При производството на млечни продукти добрият резултат се гарантира от съвършена технология и качествено оборудване, което да отговаря на Вашата технология.
Нашият богат опит в производството на оборудване за млекопреработка допринесе за възможноста да постигнем качеството, което ще гарантира Вашият добър резултат.
Можем да Ви предложим широка гама технологично оборудване за производство на млечни продукти.

Вижте нашите реализирани продукти:

Автоцистерна

S7302038 mminox 007

Автоцистерна за транспортиране на мляко. Маримах Инокс ООД
произвежда автоцистерни за транспортиране на мляко. Изработваме:
Автоцистерни с различни размери и съответно обеми. 
Термоизолирани Различен брой секции, всяка една с отделно
бертвано дъно. Комлект с приемна установка. Монтаж върху шаси
Предлагаме решения изцяло съобразени с потребностите на всеки
индивидуален клиент.

Сиреноизготвител:

DSC_0005 DSC_0002

Сирениноизготвителят се изработва с овална форма, изцяло от неръждаема стомана. Резачките и бъркалките са обединени в обща конструкция, като в едната посока на въртене се извършва нарязване, а в другата посока - разбъркване на сиренината. Оборотите на бъркалката се регулират безстепенно. Снабден е с измиваща система.Млякото във ваната на сирениноизготвителя се загрява индиректно с пара, чрез парната риза.

Съдове за съхранение на мляко

съдове за съхранение на мляко yhu

Маримах Инокс ООД произвежда съдове за съхранение на мляко и други хранителни течности.Неръждаеми съдове с: Изолация от минерална вата с изцяло заварена неръждаема обшивка, бъркащ механизъм, загряваща/охлаждаща риза за достигане на необходимата температура, система за измиване, нивопоказател ,обезвъздушител, люк - горен/долен. Обем и окомплектовка се съобразяват изцяло с индивидуалните изисквания на всеки клиент.

Машина за рязане на пити кашкавал:

 

Машината е предназначена за рязане на кръгли, квадратни и правоъгълни пити кашкавал, според вида на режещият инструмент. Ръчен режим на работа и пневматично задвижване на режещият инструмент. Възможност за смяна на режещият инструмент.

Сиренарска вана

 

Маримах Инокс ООД произвежда сиренарски вани с различни обеми. 

Съдове за извара

  

Произвеждаме съдове за производство на извара с различни обеми.

Заквасочник

 

За млечната промишленост предлагаме производство на заквасочник. Производство на различни обеми заквасочник за мляко, с изолация, загряваща/охлаждаща риза, разбъркващ механизъм и други компоненти в зависимост от предпочитанията на клиента.

CIP съдове

   

Предлагаме производство на съдове за CIP /Централно измиваща система  с различни обеми. Съдове от неръждаема стомана AISI 304 или AISI 316 в зависимост от вида на разтвора за който са предназначени. Съдовете могат да бъдат изработени с различни обеми.

Отцеждащ барабан

  

 Отцеждащ барабан предназначен за отделяне на за отделяне на суроватката от зърната сиренина при производството на кашкавал.

Количка с винтова преса

   

Неръждаема количка с винтова преса предназначена за отцеждане и пресоване на сиренината.

Преса за вадене на пити кашкавал

   

 Преса за вадене на кръгли, квадратни или правиъгълни пити кашкавал. Възможност за бърза и лесна смяна на вида на вадещия инструмент. Ръчен режим на работа с пневматично задвижване на инструмента.

Неръждаеми стелажи

 10062014165 10062014166  

Производство на неръждаеми стелажи. Стелажи с различен брой рафтове, размери  и материал по зададена от клиент спецификация.

Малка мобилна мандра

   

Малка мобилна мандра за преработка на малки количества мляко.

Количка вана за извара

    

Неръждаема количка вана за извара с различни обеми.

Приемна установка

    

Маримах Инокс ООД предлага производство на приемна установка.

Изграждане на тръбопроводи

    

Проектиране и изграждане на неръждаеми тръбопроводи.

Сметанозрейка

Сметанозрейка, предназначена за физично и биохимично зреене на сметана. Съдът е снабден с котвена бъркалка, загряваща/охлаждаща риза, изолация и неръждаема обшивка.

    

 

Съд за задръжка

    

Производство на съдове за задръжка с ралични обеми.